ASU Politehnica luptă cu Petrolul pentru trei puncte pe „Dan Păltinişanu”. Cosmin...

ASU Politehnica luptă cu Petrolul pentru trei puncte pe „Dan Păltinişanu”. Cosmin Petruescu e optimist deşi are mulţi accidentaţi

1
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica are parte duminică de un meci extrem de dificil pe „Marele oval”. „Băieţii în ghete” sunt vizitaţi de Petrolul Ploieşti, una dintre candidatele la promovare şi totodată una dintre puţinele formaţii ale B-ului cu galerie in deplasare. Timişorenii se aşteaptă la un meci care pe care, deşi prahovenii par clar favoriţi.

„Cu siguranţă va fi o partidă deschisă oricărui rezultat, o partidă dificilă, cum sunt de altfel toate de la nivelul Ligii 2. O confirmă rezultatele din cele 25 de etape. E o ligă a doua a surprizelor. Ştim că intâlnim un adversar care a trecut prin a doua remaniere intr-un timp foarte scurt. A transferat jucători cu experienţă internaţională. Atât U21, cât şi la seniori. Şi-a schcimbat des formula de start. E greu de anticipat echipa adversă. Dar in această săptămână ne-am preocupat mult de ceea ce trebuie să facem duminică seara”, a declarat Cosmin Petruescu

„Atât oaspeţii, cât şi noi ţinesc toate cele trei puncte… Un rezultat de egalitate ar fi mai mult decât un punct de moral, dar nu cred că ne-ar ajuta foarte mult in clas. Ştim ce avem de făcut, cu siguranţă că niciuna dintre cele două echipe nu e mulţumită cu punctele din clasament. Am văzut jocul cu Energeticianul, controlat in totalitate de ei. Diferenţa putea fi mai mare, chiar şi cei de la Petroşani au avut insă o ocazie mare. Au jucători cu experienţă care ştiu să gestioneze astfel de momente”, a adăugat „Conferenţiarul”.

O grămadă de absenţi

ASU Poli are o situaţie şi mai complicată in privinţa accidentărilor.


Pe lângă Dalin Munteanu, absent pe o perioadă mai lungă, Coadă incomplet refăcut, Cojocaru (pubalgie), Plămadă şi Marvin Schieb, ambii cu o pauză de cel puţin patru săptămâni, din cauza unor accidentări la ligamentul colateral intern, sunt absenţi cu Petrolul. Mai mult, Cristian Dros, e plecat la acţiunea naţionalei U21 a Moldovei. „Niciodată nu m-am plâns de situaţia de la echipă, acesta e lotul… Cei indisponibil vor fi inlocuiţi cu cei din Centrul de juniori… Face parte din proiectul nostru de viitor, de a-i promova pe aceşti tineri copii. Cu siguranţă vom juca la victorie jocul de duminică”, a punctat Cosmin Petruescu.

„Ne vom concentra intotdeauna pe ce avem noi de făcut. Am mare incredere in potenţialul băieţilor noştri…”, a specificat acesta cu referire la jocul rezultatelor din subsol.

„O să ne aştepte un meci destul de dificil, şi-au schimbat in iarnă stafful, jucătorii. Eu am incredere in noi, ne-am pregătit foarte bine. Jucătorii veniţi in iarnă au calitate… A fost un meci destul de bun făcut de noi (in tur). Am luat gol cum am luat, sperăm să obţinem noi victoria astfel sau, dacă nu, mai lejer”, a spus şi Cristian Scutaru. Acesta abia aşteaptă un nou duel cu suporteri de ambele părţi in tribune: „Meciurile acestea sunt ca cele de Liga I. Nu poţi să nu te simţi fotbalist, când sunt două galerii, aveam nevoie de al 12-lea om cum spunem noi”.

Portarul Rareş Murariu, care a trecut peste eroarea din meciul cu Aerostar a răspuns că acea greşeală: „Avem şi noi nevoie mare de puncte. A rămas in trecut (n.r. eroarea cu Bacăul). Au trecut două săptămâni…”. In etapa trecută goalkeeperul imprumutat de la Viitorul a reuşit să ţină poarta intactă la Piteşti. „Asta e, greşeli se fac şi in Champions League, nu trebuie să-i dăm in cap”, i-a luat apărarea Scutaru.

Partida ASU Politehnica – Petrolul se dispută duminică, de la ora 18.00, pe arena „Dan Păltinişanu”, in runda a 26-a a Ligii a II-a. Timişorenii sunt pe 15, cu 27 de puncte, in timp ce „Lupii” sunt pe 5, cu 53 de puncte, dar la doar o victorie de locul 2, direct promovabil.

 

1 COMENTARIU

  1. exact cum am spus si la incepututl campionatului,daca ASU Poli vrea sa activeze si la anu in Liga2 trebuie sa scape in primul rand de acest petruiesc,un antrenor de nimic,uitativa in clasamentul acvtual si va veti convinge,scapati de el si atunci este posibil sa fie bine la echip,altfel la anu veti fi sigur in liga 3-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.