Planuri eșuate. Și Pro România l-ar fi vrut pe Marius Craina candidat...

Planuri eșuate. Și Pro România l-ar fi vrut pe Marius Craina candidat la Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Medicul Marius Craina, directorul spitalului județean, are mari șanse să fie candidatul PSD la Primăria Timișoara. Asta după ce, în această săptămână, biroul municipal al PSD Timișoara l-a propus pe Craina pentru a se „bate” cu Nicolae Robu pentru fotoliul de primar.

Pe de altă parte, deputatul Adrian Pau, proaspăt mutat din PSD în Pro România, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că și partidul pe care-l reprezintă s-a gândit la Marius Craina pentru alegerile locale din 2020.

„Pentru a-și acoperi minusurile, PSD-ul a sacrificat un om de calitate, spun eu, în persoana lui Marius Craina, pe care l-a adus să-și acopere neajunsurile legate de Maria Grapini, pe de o parte. Pe de altă parte, sperând că o să încerce să-și ridice scorul pe ceea ce înseamnă organizația de Timișoara care, în toate sondajele, nu este unul încurajator pentru ei. Vom vedea împreună ce vor spune alegerile din luna mai. Din păcate, Marius cred că avea și alte opțiuni, rămân în continuare la ideea că este un doctor foarte bun, că este o persoană deosebită, poate fi un candidat bun la Primăria Timișoara, dar îi va fi foarte greu să facă acest pas din partea PSD și cred că în momentul de față a căzut într-o capcană întinsă de cei care fac strategii la nivel local și la nivel național, având în vedere că dacă chiar își dorea să facă acest pas, ar fi trebuit să-l facă după alegerile din mai, când constata ce rezultat va avea PSD-ul la nivel de Timișoara.


Acum, acest rezultat va fi legat de el și o să i se impute acest lucru”, a afirmat Adrian Pau.

Deputatul Pro România a mai precizat că îi pare rău că Marius Craina va reprezenta PSD la alegerile locale din 2020, declarând că „este un foarte bun administrator și cred că i s-ar conveni foarte bine funcția de primar. Dar eu am convingerea că și Pro România se va bate pentru Primăria Timișoara. Am pierdut un potențial candidat, probabil Marius Craina putea să fie și candidatul nostru, dar în momentul de față a ales PSD-ul. Nu vă ascund că au fost discuții pe această temă, dar din momentul de față, pentru Pro România subiectul Marius Craina este închis”.

De asemenea, Adrian Pau a mai adăugat, întrebat de jurnaliști, că unul dintre potențialii candidați ai partidului la Primăria Timișoara ar putea fi actorul Florin Călinescu.

„Nu am afirmat niciunul dintre noi că ar putea fi unul dintre candidații noștri, poate fi o variantă, nu am vorbit nimic cu maestrul Florin Călinescu. O să ne gândim la toate variantele posibile și ne gândim ce am putea face pentru a câștiga primăria. Că va fi Florin Călinescu, că va fi o altă persoană, vom încerca să avem un candidat pe măsura domnului Robu și care să-i poată crea probleme domnului Robu și celorlalți contracandidați”, a conchis deputatul de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.