Poliția în alertă – muncitor înjunghiat de un coleg în casa unde...

Poliția în alertă – muncitor înjunghiat de un coleg în casa unde locuiau

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-864053161">

Poliția a intrat în alertă în această după amiază după un incident violent petrecut într-o casă aflată pe strada Armoniei din Timișoara la granița cu Dumbrăvița. Un muncitor de 30 de ani, care era cazat în respectivul imobil,  s-a luat la ceartă cu un coleg în vârstă de 42 de ani. Pe fondul consumului de alcool, muncitorul mai în vârstă a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit de mai multe ori.

Unul dintre martorii la incident a sunat la 112 și imediat la fața locului a sosit o ambulanță și un echipaj de Poliție. Conform primelor informații, bărbatul a fost lovit în zona umărului. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar polițiștii au început o anchetă la fața locului. Anchetatorii așteaptă să stabilească medicii cât de gravă este starea pacientului și dacă viața i-a fost pusă în pericol. Principalul suspect este acum în custodia Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.