Polițist local din Timișoara, „pus la punct” de biciclistul pe care voia...

Polițist local din Timișoara, „pus la punct” de biciclistul pe care voia să-l amendeze VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Incident amuzant petrecut în centrul Timișoarei. Un polițist local a oprit un bărbat cu scopul de a-l sancționa, după ce l-a prins circulând cu bicicleta prin Piața Victoriei. Vă reamintim că, în iulie 2017, consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre care prevede că centrul Timișoarei este interzis pentru biciclete, triciclete, trotinete și role, fiind impuse o serie de restricții în zona de promenadă.

Doar că despre această hotărâre nu a auzit și polițistul local care a intenționat să-l amendeze pe bărbat. În momentul în care timișoreanul a început să-l interogheze cu privire la motivul pentru care l-a oprit, omul legii a precizat că “este interzisă circulația bicicletelor.


Este o zonă de drum public, reglementată prin indicator rutier care interzice accesul tuturor vehiculelor”.

Întrebat care este documentul care interzice acest lucru, polițistul local a răspuns că ar fi vorba de “codul rutier”, iar apoi s-a scuzat afirmând că “noi dăm amenzi pe un sector de drum reglementat de comisia de circulație”.

“Comisia de circulație nu reglementează sectoare de drum, consiliul județean e administratorul drumului public. Comisia de circulație este un instrument consultativ în subordinea consiliului județean, care propune pentru aprobare și consiliul județean aprobă. Arătați-mi documentul prin care consiliul județean a aprobat interdicția de circulație a bicicletelor pe centrul Timișoarei”, i-a soliciatat biciclistul.

Văzând că nu o scoate la capăt, după ce a vorbit la telefon preț de câtea secunde, polițistul local s-a decis să plece, fără a-l mai sancționa pe timișorean.

“Sunteți avertizați verbal, considerați că v-am avertizat. Am fost sunat pentru probleme de serviciu. Nu mă fofilesc, am o situație care impune prezența mea în altă parte. Cu respect, vă salut”, a spus omul legii înainte de a pleca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.