Ripensia vrea să împiedice şi cealaltă ilfoveană din fruntea clasamentului. Ce spune...

Ripensia vrea să împiedice şi cealaltă ilfoveană din fruntea clasamentului. Ce spune Alexandru Pelici de întâlnirea cu Snagovul lui Trică

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a revenit cu un punct de la Clinceni, formaţie care a pierdut astfel locul 2. Duminică roş-galbenii primesc vizita Sportului Snagov, grupare cu anumite zbateri dar care a fost preluată în vară de Eugen Trică şi şi-a păstra postura de lider. Tehnicianul Alexandru Pelici îşi doreşte ca elevii săi să intre cu aceeaşi atitudine în teren precum în runda precedentă şi crede că diferenţa din clasament poate fi anulată în teren.

„E un meci care face parte dintr-un calup, să spun aşa, cu primele două echipe din serie. Am jucat în deplasare la locul 2, e rândul liderului să vină la noi. Ne poate da prilejul să vedem unde ne aflăm, în comparaţie cu echipe care vor să promoveze în Liga I.


E o echipă puţin diferită faţă de cea de săptămâna trecută, mă refer ca aspect al jocului. Deşi ca şi număr de puncte sunt apropiate, Clinceni şi Snagov. Sportul e o echipă mai reactivă, de tranziţie pozitivă, periculoasă la faze fixe. Nu întâmplător e pe primul loc. Îi doresc mult succes lui Eugen Trică, dar după jocul cu noi. Sperăm să intrăm cu aceeaşi atitudine pe care am avut-o la Clinceni. Va fi un meci în care clar plecăm cu şansa a doua datorită poziţiei din clasament, dar în teren lucrurile pot fi diferite”, a declarat Alexandru Pelici.

„Principalul” lui „Ripi” nu va putea miza pe George Monea, suspendat după eliminarea de la Clinceni, în timp ce Străuţ şi Zaluschi sunt incerţi. Lor li se adaugă bineînţeles Dobie şi Ungureanu, aflaţi încă în perioada de recuperare.

Dacă runda trecută „U” Cluj a profitat de pasul greşit al Clinceniului, urmăritoarele liderului speră acum ca timişorenii din Ciarda Roşie să le pună piedică şi ilfovenilor rămaşi pe 1. „De sunat nu ne-a sunat nimeni, dacă vă referiţi la contracandidatele Snagovului, probabil la fel se va bucura şi Snagovul dacă o să încurcăm acele echipe când vom juca cu ele. Sunt trei echipe din fruntea clasamentului care vor veni la noi în acest retur. În afară de Snagov vine şi Chindia, vine şi Petrolul, şi cu siguranţă vom încerca să jucăm la fel şi să ne ridicăm la nivelul lor”, a subliniat Pelici.

Partida Ripensia – Sportul Snagov se dispută duminică, de la ora 11.00 (televizat), pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în runda 25 a Ligii a II-a Ilfovenii au 55 de puncte, cu 26 mai multe decât timişorenii aflaţi pe 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.