Președintele PNL Timiș: Avem ca obiectiv să fim partidul numărul 1 în...

Președintele PNL Timiș: Avem ca obiectiv să fim partidul numărul 1 în județ

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a anunțat astăzi că liberalii au planuri ambițioase pentru alegerile europarlamentare. „Avem ca obiectiv să fim partidul numărul 1 în județ la aceste alegeri. Va fi o competiție grea. Există entuziasmul necesar pentru a câștiga această bătălie”, a susținut Robu. Acesta a anunțat că „a luat pulsul” filialei ieri, la o ședință a colegiului director al PNL Timiș, și toate organizațiile sunt pregătite pentru confruntarea politică.


Primarul Timișoarei a susținut că PNL are „cele mai mari realizări de calibru istoric pentru țara noastră”.

Întrebat pe cine ar trebui să voteze cetățenii, în condițiile în care PNL nu are o listă oficială de candidați până acum, Robu a afirmat că „vom avea și lista. În aceste alegeri trebuie să se aibă încredere, în primul rând, în partid. Să se aibă încredere că partidful va face o bună alegere pentru candidații la europarlamentare. Alegerile pe listă au fost mai bune decât alegerile uninominale, experimentate în 2008”.

Nicolae Robu a declarat că nu este de acord cu ideea ca primul pe listă să fie cineva din afara partidului, varianta discutată fiind Rareș Bogdan. La nivel teoretic, liderul PNL Timiș a spu că „avem foarte oaemni. Eu consider că orice partid trebuie să-și promoveze proprii oameni. În momentul în care se pune problema întocmirii de liste, trebuie să recurgă la membri propri dacă e partid puternic. Un partid slab se uită în afară”. Cu toate acestea, Robu a anunțat că „voi susține lista PNL indiferent dacă ea va fi întocmită de acord cu principiile pe care eu le consider corecte, sănătoase sau nu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.