Președintele PNL Timiș dă peste nas USR cu numărul de semnături pentru...

Președintele PNL Timiș dă peste nas USR cu numărul de semnături pentru europarlamentare

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a venit, astăzi, cu un anunț pe pagina de Facebook care vine ca o replică la cel făcut în weekend de filiala locală a USR , care s-a lăudat că a strâns peste 28.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare, cel mai mare număr din țară.

”Ca Președinte PNL Timiș, țin să vă mulțumesc tuturor celor 35.000 care, într-un timp record, ați semnat pentru susținerea listei de candidați a Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.


Am încredere că și la vot PNL va fi partidul nr. 1, cu sprijinul dv și al altor zeci de mii de timișeni care au încredere în PNL! Vă reamintesc, PNL este membru al celui mai puternic grup politic din Parlamentul European, Grupul Popular, grup care de aproape 20 de ani a dat mereu Președintele Comisiei Europene și care îl va da și pt următorul mandat. Cu atât mai mult este important, atunci, ca România să fie reprezentată la Bruxelles de PNL-iști, pt a fi parte a puterii!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.