Primăria Timișoara caută cele mai bune fotografii și clipuri video cu frumusețile...

Primăria Timișoara caută cele mai bune fotografii și clipuri video cu frumusețile orașului. Cum vă puteți înscrie în concurs

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara vrea să premieze cele mai frumoase fotografii și clipuri video care scot în evidență frumusețile orașului.


În acest sens a fost lansat un concurs de artă fotografică și producție video intitulat „Timișoara la 100 de ani – obiective turistice”.

Competiția este organizată pentru a marca 100 de ani de la alipierea Banatului la România Mare. Astfel, reprezentanții Primăriei Timișoara doresc să premieze cele mai frumoase 100 de fotografii din oraș, precum și zece clipuri video cu orașul de pe Bega.

„Scopul urmărit este acela al promovării celor mai buni în aceste domenii, dar și al evidențierii potențialului turistic al orașului nostru. Fotografiile premiate vor constitui parte a unui album ce va fi lansat cu ocazia Zilei orașului Timisoara, iar clipurile vor putea fi vizualizate în cadrul Festivalului Artelor Timișorene”, a informat Primăria Timișoara.

Proiectele în cadrul concursului se pot depune până la dată de 12 mai, la Biroul Organizare Evenimente, iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul Primăriei Timișoara și pe pagina de facebook Evenimente Primăria Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.