Primarul Robu anunță că începe o nouă campanie în forță: „Intrăm în...

Primarul Robu anunță că începe o nouă campanie în forță: „Intrăm în cabluri”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că începe o nouă campanie. De data aceasta, edilul susține că se va interveni în forță astfel încât cablurile de pe stâlpi să dispară. Astfel, în perioada următoare cablurile vor fi tăiate pur și simplu, astfel că mii de timișoreni ar urma să rămână fără semnal la TV sau Internet.

„Ne confruntăm cu o atitudine incredibilă din partea operatorilor de diverse servicii, proprietarii cablurilor. Am dus în subteran un număr important de cabluri, iar totul s-a putut face cu ajutorul ghilotinei. Până nu am tăiat cablurile, nu s-a făcut nimic. La presiunea noastră, s-au realizat tubulații în subteran pentru ducerea cablurilor.


Dar și acolo unde există totul pregătit, operatorii nu folosesc ceea ce există în subteran și continuă să existe în aer, pe stâlpii orașului mănunchiuri de fire diverse. Începem și pe direcția asta o campanie. Vom intra în forță în aceste cabluri și le vom tăia pur și simplu. Vreau să le fie clar cetățenilor Timișoarei și firmelor că nu primăria este de vină dacă vor rămâne fără semnal TV sau Internet. De vină sunt furnizorii lor de servicii, care nu vor să înțeleagă că nu se mai poate continua cu acest aspect groaznic dat de aceste cabluri aeriene”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că aceste cabluri provoacă și insecuritate, pentru că s-a ajuns ca unii stâlpi să fie „periculos” de înclinați din cauza greutății suplimentare a firelor.

„Dacă nu se înțelege cu vorba bună și nu s-a înțeles atâta vreme în urma tuturor notificărilor, rugăminților exprimate, nu avem de ales. Se pare că multe probleme ale orașului pot fi rezolvate doar acționând în forță. Este trist că realitatea se întâmplă așa cum explic, dar nu o tolerăm și vom acționa. O să intrăm radical în aceste cabluri și vom obliga operatorii să le ducă în subteran. (…) Deci, intrăm în cabluri”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.