Primarul Robu despre fostul director al Teatrului German: „A încercat să facă...

Primarul Robu despre fostul director al Teatrului German: „A încercat să facă uz crezând că eu sunt frunză în vânt și că mă orientez după cum bate vântul”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu l-a atacat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, pe Lucian Vărșăndan, fostul director al Teatrului German. Vă reamintim că municipalitatea a fost obligată de instanță de reia procedura de analiză a proiectului de management depus de Vărșăndan, doar că proiectul depus de acesta a fost notat cu 6,81, fiind astfel respins. Asta chiar dacă o comisie din aceeași primărie l-a notat cu 9,88 pentru activitatea din ultimii cinci ani.

Pe de altă parte, primarul Timișoarei a precizat, întrebat de jurnaliști, că este publică comisia care au evaluat proiectul depus de fostul director al Teatrului German și a afirmat, deranjat, că „eu nu vreau să vorbesc despre acest domn, pentru că l-am chemat acum doi ani sau când s-a întâmplat, i-am explicat că îl pun director interimar până se lămuresc lucrurile, să fie o continuitate în funcționarea instituției Teatrului German, i-am spus că nu-i nicio problemă dacă merge în instanță, tot îl las director interimar, că eu nu am nicio problemă cu dânsul, nu are rost să vorbesc.


Ați văzut că despre oameni despre care nu am o părere bună, nu-mi place să vorbesc. Deci, comisia a fost, nu țin minte acum numele, este o doamnă profesoară demnă de tot creditul de la București, care a condus și conduce și acum un institut de cercetări și nu cred că poate cineva să o suspecteze. În fine, se urmează procedura legală, eu nu știu, nu particip la concursuri, nu dau directive nimănui, nici nu am știut când a fost programat interviul sau proba de susținere”.

De asemenea, întrebat ce l-a deranjat la Lucian Vărșăndan, Nicolae Robu a declarat că fostul director al Teatrului German ar fi încercat să apeleze la diferite „canale”.

„M-a deranjat faptul că i-am propus să-l numesc director interimar până se clarifică lucrurile și a refuzat și a încercat pe toate căile… Lăsați-mă, că nu vreau să vorbesc despre ce canale a încercat să facă uz crezând că eu sunt frunză în vânt și că mă orientez după cum bate vântul. La mine nu merge cu așa ceva indiferent de unde vine orice semnal, punct. Și nu vreau să vorbesc, că am un principiu și nu forțați să mă determinați să-l încalc. Există proceduri, există lege, există instituții care sunt menite să așeze lucrurile în tipar de legalitate atunci când sunt semne că n-ar fi. Mai departe nu am ce să vă spun, persoana nu mă interesează și nu mă preocupă de niciun fel. Poate că o să facem publice documentele, să vedem dacă pot fi făcute publice, cu care s-a prezentat în fața comisiei”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Canale oculte ai folosit dumneata, d-le primar, ca sa incropesti comisii de examinare masluite, sa-l depuncteze. Pe cine crezi ca pacalesti ? Iar o sa ti-o incasezi de la instanta si in curand, de la votul timisorenilor !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.