Proaspătul lider al PSD Timiș, atacat de Dragnea la nici 24 de...

Proaspătul lider al PSD Timiș, atacat de Dragnea la nici 24 de ore de la alegeri: „S-a grăbit să facă asta și am spus că nu pot să merg să validez așa ceva”

0
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea l-a atacat, astăzi, pe Călin Dobra, la mai puțin de 24 de ore după ce acesta a fost ales în funcția de președinte al PSD Timiș și a recunoscut că nu a venit la Timișoara, la conferința județeană a partidului, pentru că nu i s-au ascultat directivele.

Președintele PSD a explicat, astăzi, la Reșița că ”nu am vrut să merg la alegeri pentru că am crezut și cred și acum că într-o organizație este armonia, buna înțelegere și unitatea. Acolo, și nu știu din vina cui și nu ăsta este momentul în care trebuie să explicitez asta, un număr important de primari, douăzeci și ceva, au o nemulțumire. Eu i-am sugerat, i-am propus să mai amâne conferința pentru aș mai lua timp și el și ceilalți colegi din organizație să discute cu fiecare și să descopere care sunt pricinile de supărare și să le elimine.


Să meargă la conferința județeană atunci când este o stare de cvasiarmonie și bună înțelegere. S-a grăbit să facă asta și am spus că nu pot să merg să validez așa ceva pentru că nu cred că a fost un lucru bun. Deci putea să fie ales președinte și peste trei săptămâni și peste o lună. Problema a fost întotdeauna importantă nu o funcție anume, ce poți să faci cu acea funcție și organizația prin care care conduci datorită acelei funcții să funcționeze în ordine. Eu îmi doresc să funcționeze în regulă, dar nu am făcut-o împotriva cuiva, nici nu vă spun că nu m-am dus că nu am putut sau m-a durut piciorul”.

Deși pesediștii din Timiș au fost cei care i-au cerut în curtea organizație demisia când Sorin Grindeanu a fost schimbat din funcția de premier și dat afară din partid, Liviu Dragnea a declarat astăzi că ”sunt foarte  sincer și vă spun de ce. Țin foarte mult la acea organizație. Sunt oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor, cu care lucrez la Parlament. Fredi (deputatul Alfred Simonis, n.a) e aici, lider de grup, un tânăr cu care nu am avut relații foarte bune, nu ne-am iubit, dar un tânăr care are caracter și un potențial foarte mare, cu parlamentari, cu mulți primari cu care am vorbit. Au spus domnule, dați-ne timp să discutăm între noi, să spunem ce ne deranjează, să vedem cine a fost vinovat, cine nu, să plecăm toți împreună, liniștiți. Nu s-a dorit asta, a fost o grabă foarte mare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.