Probleme pentru Facebook la nivel global, utilizatorii nu s-au putut conecta. Nu...

Probleme pentru Facebook la nivel global, utilizatorii nu s-au putut conecta. Nu este vorba de un atac cibernetic

0
DISTRIBUIȚI

Numeroşi utilizatori ai celor două servicii online au semnalat, începând de miercuri după-amiază, probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

„Există o problemă gravă la nivel mondial în acest moment.


Inginerii noştri investighează urgent, vom transmite informaţii pe măsură ce le vom afla”, a declarat un oficial din cadrul companiei, citat de publicaţiile Daily Mirror şi Manchester Evening News.

Facebook a transmis că problemele tehnice cu care se confruntă rețeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcționarea unui site, potrivit The Associated Press.

„Ne concentrăm pe rezolvarea problemei cât mai curând posibil, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac de tip DDoS”, se afirmă într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al companiei Facebook.

Compania nu a precizat care ar putea fi cauza problemelor tehnice. Între timp, majoritatea funcțiilor rețelei au revenit la normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.