PSD îl acuză pe primarul Timișoarei că a scos ”cu japca” angajații...

PSD îl acuză pe primarul Timișoarei că a scos ”cu japca” angajații să măture străzile. Ce întrebare au social-democrații

0
DISTRIBUIȚI

 

Consilierul local PSD Gabriela Popovici l-a acuzat, astăzi, pe primarul Nicolae Robu de faptul că a scos ”cu japca” angajații societăților municipalității să măture străzilor.


”Astăzi, erau doi domni care țineau de un sac de plastic, un altul mătură cu o mătură de paie și altul era cu lopată. Numai bine pe vântul acesta se mai ridica praful. Trec peste umilința la care au fost supuși cei care au alte meserii și au fost scoși ca să măture pe străzi. Nu sunt convinsă că sunt respectate prevederile legale privind modificarea locului de muncă. S-au luat cu japca oamenii și au fost scoși pe stradă pentru că primarul nu dă doi bani pe asigurarea sănătății și securității cetățenilor”, a declarat Popovici.

Aceasta a reamintit că Timișoara nu are contract pentru deratizare din 2013 și a povestit că ” într-un cartier nu din centrul Timișoarei am dat peste doi șobolani grași care se plimbau ca la mama lor acasă. Este strigător la cer. Îi doresc să se întâlnească cu doi șobolani care se plimbă tacticos pe trotuar. Să vedem ce spune atunci”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.