PSD știe cum trebuie să arate candidatul perfect care să lupte cu...

PSD știe cum trebuie să arate candidatul perfect care să lupte cu Robu la alegerile locale: „Un om credibil și timișorean”

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții PSD Timiș se gândesc deja la alegerile locale din anul 2020. Sorin Ionescu, consilier local PSD, a detaliat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că deși partidul nu a câștigat niciodată Primăria Timișoara, formațiunea politică ar fi fost în creștere la toate alegerile locale din ultimii 20 de ani.

„PSD, ca orice structură vie, se află într-un moment de dezbatere internă în ceea ce privește perspectiva campaniilor electorale din 2020. Niciodată PSD nu a câștigat alegerile la Timișoara, dar dacă privim istoric, vedem un lucru extrem de interesant. În fiecare ciclu electoral, PSD a venit cu câteva procente în plus față de alegerile trecute, ceea ce arată că încrederea timișorenilor în reprezentanții locali ai PSD-ului este destul de mare. Să nu uităm că la ultimele alegeri locale am fost aproape de 30 de procente, ceea ce spune foarte mult despre forța partidului. Și ca o culpa personală, să nu uităm că domnul Robu nu câștiga în 2012 dacă nu era alianța PSD-PNL”, a precizat Sorin Ionescu.

De asemenea, consilierul local PSD a mai declarat că partidul știe cum trebuie să arate candidatul perfect care ar putea să lupte împotriva lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara.


Este vorba de un om credibil, timișorean, iar pesedistul crede că în partid sunt astfel de oameni.

„PSD are oameni foarte bine pregătiți, dar, pe de altă parte, ar trebui să ne gândim care ar trebui să fie profilul celui care trebuie să-l contracandideze pe Nicolae Robu. Pe de o parte, e clar că trebuie să fie un om credibil, trebuie să fie un timișorean, trebuie să fie un om care este în permanență în mijlocul oamenilor și PSD a avut și are în permanență astfel de oameni. La momentul oportun, după dezbaterea internă, sigur că partidul va veni cu una, două, trei variante pe care le va pune pe masă. Din punctul nostru de vedere, pe lângă omul care îl va contracara pe Nicolae Robu sau îl va contracandida pe Nicolae Robu, e foarte importantă echipa cu care va veni acest om, pentru că de foarte multe ori, haosul acesta administrativ este datorat și faptului că Nicolae Robu nu are, deși joacă fotbal și în permanență ne uităm cu toții la acele filmulețe cu Nicolae Robu marcând, Nicolae Robu nu are o echipă în acest moment cu care să dezvolte orașul. Din punctul nostru de vedere, este foarte important ca acel candidat al PSD să vină și cu o echipă de valoare, de oameni care să poată să asigure dezvoltarea orașului. Și credem că asta e și cheia creșterii noastre constante la alegerile locale, în ultimii 20 de ani. Ca în orice competiție, când intri în teren, te gândești că trebuie să câștigi, chiar dacă ai fost condus cu 2-0 în deplasare, când joci acasă, vrei să câștigi și toți colegii mei au aceeași mentalitate”, a conchis Sorin Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.