PSD Timiș vrea ca Rovana Plumb să deschidă lista partidului pentru alegerile...

PSD Timiș vrea ca Rovana Plumb să deschidă lista partidului pentru alegerile europarlamentare

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiș face întocmai cum spune Liviu Dragnea. În urmă cu câteva zile, liderul PSD declara că o va propune pe Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, pe primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare din această primăvară, iar pesediștii din Timiș sunt de acord. „Doamna ministru nu numai că este pregătită de postul de europarlamentar, ci este și cea mai potrivită să deschidă lista PSD, ca să fie foarte bine înțeles”, a declarat presei, astăzi, Călin Dobra, la finalul unei conferințe la care a participat și Rovana Plumb.

Întrebată de jurnaliști dacă este pregătită să deschidă lista PSD pentru alegerile europarlamentare, Rovana Plumb nu a dorit să ofere un răspuns exact, afirmând că „sunt în acest partid din 1994, sunt o pro-europeană convinsă și cred că fiecare dintre noi trebuie să fie pregătit să facă față oricărui tip de provocare în orice moment, chiar și dvs, chiar și eu, chiar și oricare dintre români, pentru că trăim într-o perioadă cu multiple schimbări, cu multiple provocări și sunt convinsă că putem să facem față acestor provocări.


Îmi doresc ca România să se dezvolte, îmi doresc ca România să fie puternică în Uniunea Europeană, îmi doresc ca românii să voteze europarlamentari care să nu mai voteze împotriva țării, îmi doresc ca România să voteze europarlamentari care să se vadă, să aducă mai multe fonduri europene în România ca stat membru și îmi doresc ca România să fie un stat cu drepturi egale și să nu mai acceptăm niciun dublu standard”.

De asemenea, ministrul Fondurilor Europene a mai precizat că PSD ar fi cel mai pro-european partid din România, în momentul în care a fost întrebat dacă din partid s-au făcut declarații antieuropene în ultima perioadă. „Fiecare are dreptul la opinie și vă asigur că PSD este cel mai pro-european partid, pentru că noi am fost primii care am vorbit despre necesitatea ca România să fie membră a Uniunii Europene. Noi am fost primii care am dus România în NATO, noi am dus România în Uniunea Europeană”, a adăugat Rovana Plumb.

Pesedista nu a dorit să ofere informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, declarând că „ce cred că ne dorim toți românii de bună credință, cum suntem noi românii, este să-i urăm sănătate lui Liviu Dragnea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.