Rapperul Nimeni Altu’ a filmat noul videoclip în cadrul unui concert susținut...

Rapperul Nimeni Altu’ a filmat noul videoclip în cadrul unui concert susținut la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-362326583">

Raperrul Nimeni Altu’ și-a filmat noul videclip la Timișoara, în timpul concertului pe care artistul l-a susținut la sfârșitul săptămânii trecute la No Name, evenimentul având parte de un public numeros care a savurat pe deplin reprezentația artistului.

Născut la dată de 7 aprilie 1984 , Nimeni Altu’ a luat contact cu muzică rap încă din copilărie descoperind câteva piese difuzate pe un canal de televiziune inclus în grilă de programe a primei firme de tv prin cablu. În anul 1999 a format, alături de 1Oarecare, trupa Ultima Fază și a înregistrat câteva piese la un casetofon iar anul următor se tot plimbă cu casetă lor pe la diferite case de discuri. Descurajați de lipsa interesului întâlnită pentru proiectul lor au decis să deturneze niște fonduri primite de la părinți pentru achiziționarea manualelor școlare și astfel au plătit primele ore la studio BOX pentru a începe lucrul la album. Necazurile ce au urmat apoi au făcut că cei doi să apuce drumuri diferite, albumul nu a mai fost terminat și Nimeni Altu’ a continuat solo din 2001. În anul 2002 apare că invitat pe piesă „Acțiunea Instrumentalul” a trupei Paraziții, piesă ce a avut că scop promovarea tinerilor emcee din România. În toamna anului 2003 Nimeni Altu’ este prezent cu piesă intitulată „Cu dinții cariați” pe compilația Loop Records, compilație a cărui scop a fost de a lansa noi artiști alături de câteva nume deja consacrate în rapul românesc. În 2006, Ombladon colaborează cu Nimeni Altu’ pentru piesa „Made în România”, piesă fiind inclusă pe „Cel mai prost din curtea școlii”, al doilea album solo semnat Ombladon.

Nimeni Altu’ a mai fost prezent în Timișoara anul trecut, în cadrul Vest Fest.

Evenimentul de sâmbătă noaptea a reprezentat un pre-party pentru ediția din acest an a Vest Fest, care va avea loc în perioada 3 – 6 octombrie la Timișoara.

Foto: Dorobantu Darius Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.