Razie în noapte a polițiștilor timișeni. Aproape 1.500 de mașini au fost...

Razie în noapte a polițiștilor timișeni. Aproape 1.500 de mașini au fost verificate

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1497086827">

Poliţiştii timişeni au desfășurat o razie de amploare în noaptea de vineri spre sâmbătă, „pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului şi în comunele limitrofe”. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 160.000 lei.

„În noaptea de 15 spre 16 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei de Ordine Publică au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe. Astfel, între orele 20.00 – 03.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine public şi rutieră. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, a transmis IPJ Timiș.

Au fost verificate 1.480 de autovehicule, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 355 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de peste 160.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 27 de permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.