Remiză albă în duelul violet al „vârfurilor boante”. ASU Politehnica se întoarce...

Remiză albă în duelul violet al „vârfurilor boante”. ASU Politehnica se întoarce cu un punct de la Piteşti

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a remizat pe terenul lui FC Argeş. A fost 0-0 după un meci în care piteştenii au dominat steril şi au avut parte de mai multe lovituri libere nefructificate. „Băieţii în ghete” au stat, precum în alte deplasări, mai mult „la cutie”, preferându-se contraatacurile. Timişorenii sunt în mod evident mai mulţumiţi de punct, dar riscul ca ei să ajungă în zona retrogradării persistă.

ASU Poli şi FC Argeş sunt cele mai sterile echipe din 2019, alături de Energeticianul, care are însă un meci în minus… Piteştenii nu au marcat deloc în jocurile oficiale, timişorenii au făcut-o o dată şi atunci au pierdut.

Spectacolul nu a fost astfel cuvântul de ordine în Trivale, în ciuda celor două galerii alb-violete care şi-au încurajat favoriţii.


Neajunsurile oaspeţilor au fost din nou mai mult la finalizare, căci şi în acest joc elevii lui Cosmin Petruescu au avut câteva şanse de gol. Prima, după un sfert de oră, când Ene a trimis peste poartă din câţiva metri.

Portarul Murariu a fost aproape să aibă un nou gol pe conştiinţă, când în minutul 88 a scăpat „libera” lui Năstăsie în bara laterală, de unde mingea a sărit la Buhăescu, dar acesta a reluat peste şi s-a dictat totodată fault la goalkeeper. Până atunci Murariu se achitase bine de sarcini… Ultima fază importantă le-a aparţinut poliştilor, care puteau da lovitura în prelungiri prin Jurj, dar şutul internaţionalului U19 a fost respins de asemenea de Grecu în bara laterală.

Un punct care o menţine pe ASU Poli „abia” peste linie, cu un punct chiar peste Aerostar după victoria surprinzătoare a Luceafărului la Arad. Băcăuanii joacă la această oră cu U Cluj. Iar ardelenii au deschis scorul (1-0). FC Argeş, fără griji de obiectiv, ar putea să se despartă după acest meci de tehnicianul Emil Săndoi.

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Turda, Vişa, Şerbănică – Andr. Panait (85, Nilă), Ed. Florescu, Buleică, I. Năstăsie (cpt.) – Ct. Barbu (68, Oancea), Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi

ASU Politehnica: Murariu – Motreanu, Scutaru (cpt.), Vidrăsan, Cherecheş – Dros, B. Vasile – Bedea, A. Ignea (46, M. Ene), A. Manea (79, Jurj) – Cr. Ene (55, Plămadă). Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.