Replica lui Călin Dobra la atacul președintelui PSD după alegerile din Timiș

Replica lui Călin Dobra la atacul președintelui PSD după alegerile din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele PSD Timiș, a reacționat, într-o declarație solicitată de PRESSALERT.ro, la atacurile lui Liviu Dragnea, la adresa sa, de astăzi, de la Reșița.


Vă reamintim că Dragnea a declarat că nu a vrut să vină la conferința județeană de la Timiș pentru că Dobra nu a ținut cont de sugestia sa de a amâna alegerile până nu mai există un conflict cu primarii. De altfel, președintele PSD Timiș nu a fost prezent astăzi la alegerile din Caraș Severin, ci doar președintele executiv al PSD Timiș, Alfred Simonis.

”Nu am calitatea de a comenta declarația președintelui. Eu pot să spun doar că comitetul executiv a hotărât organizarea alegerilo. Așa cum i-am spus și domnului președinte că iau legătura cu toată lumea, discut și voi propune în comitetul executiv. Și comitetul executiv a hotărât să organizăm alegerile la 1 martie”, a declarat Călin Dobra. Întrebat dacă în următoarea perioadă crede că atacul lui Dragnea la adresa sa va avea și alte efecte, Călin Dobra a refuzat să mai comenteze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.