Ripensia s-a impus fără mari probleme la Baloteşti. Atacantul adus de la...

Ripensia s-a impus fără mari probleme la Baloteşti. Atacantul adus de la „vecini” a marcat primele sale goluri pentru roş-galbeni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Ripensia Timişoara şi-a atins obiectivul pe terenul antepenultimei clasate. Roş-galbenii s-au impus meritat, scor 2-0, în faţa Baloteştiului. Ambele goluri ale partidei au purtat semnătura lui Octavian Drăghici, ex-ACS Poli, care a spart astfel gheaţa pentru noua sa echipă. Elevii lui Alexandru Pelici s-au distanţat la şase puncte de zona „roşie”.

Roş-galbenii au avut în prima repriză multe şanse de a deschide scorul decât gazdele.


Încă din primele minute, Monea, revenit după suspendare, a ratat două oportunităţi mari pentru „Ripi”. În minutul 5 a trimis în bară din câţiva metri după ce mai devreme ratase ţinta cu totul. Drăghici a ameninţat şi el poarta adversă, prima dată în minutul 25 în urma unei centrări expediate de Zaluschi.

Până la urmă dominarea timişorenilor a dat roade la 11 minute de la startul părţii secunde. Octavian Drăghici a speculat o eroare a defensivei Baloteştiului şi l-a învins pe Fulga cu un şut de la 17 metri. În continuare tot oaspeţii aflaţi în avantaj au avut ocazii notabile. Dar acelaşi Monea, Popa şi Dumiter nu au găsit soluţia ideală pentru 2-0. A făcut-o în schimb acelaşi Tavi Drăghici, cu şase minute înainte de final, când a marcat cu capul în urma centrării lui Chera.

În urma acestui succes ripensiştii acumulează 32 de puncte şi ajung în prima jumătate a clasamentului. În următoarea rundă „Ripi” primeşte replica colegei de clasament Pandurii.

Baloteşti: Fulga – M. Neagu, Flămânzeanu, Marciuc (cpt.), Voineag (61 C. Mihai) – Ov. Marin (65, Predescu), Bragă, M. Ghiţă, R. Licu – F. Paraschiv (55 Fl. Niculae), Al. Stoica. Antrenor: Gheorghe Mihali

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa, Tînc, Apro, C. Toma (cpt.) – Monea, Anghelina, Zaluschi (83, Stoi), Dumiter (75, Chera) – C. Stoica, Drăghici (87, Mansour). Antrenor: Alexandru Pelici

UPDATE Din lotul Ripensiei nu mai face parte, oficial, Tiberiu Istrătescu (18 ani), tânărul atacant sosise în iarnă, după ce în toamnă nu a prins echipa nici la ASU Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.