Robu despre angajații municipalității scoși pe stradă: ”Nu i-a pus nimeni cu...

Robu despre angajații municipalității scoși pe stradă: ”Nu i-a pus nimeni cu forța. Au făcut voluntariat”. Ce teorie a conspirației a lansat

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a susținut și astăzi că ”în lipsa soluțiilor remediative” singura soluție a fost să scoată angajații societăților municipalității să măture străzile pline de gunoaie. ” Nu a fost o plăcere pentru mine să recurg la o astfel de intevenție, nu mi-a fost ușor să iau decizia respectivă. Nu aveam alternativă.


Eu țin prea mult la orașul acesta și nu era corect să las să se agraveze starea de insalubritate. Nu a fost o surpriză pentru mine că am fost atacat că am pus oameni care aveau altă pregătire la curățat străzile, dar oamenii au fost extraordinari, dar țin să le mulțumesc acestor oameni care s-au implicat și au înțeles că trebuie să facă acest efort pentru orașul nostru. Nu era corect să las orașul să i se agraveze starea de insalubritate și nu era corect să las oamenii să inspire un aer prăfuit și să vadă în jurul lor imagini care creaza disconfort”, a declarat Robu.

Primarul s-a declarat deranjat de faptul că s-a comentat în spațiul public faptul că angajații scoși pe străzi nu li s-a făcut instructajul de protecția muncii și că fac lucruri care nu sunt în fișa postului. ”Nu i-a pus nimeni cu forța. Au făcut voluntariat. Li s-a spus că este nevoie de o interveție pentru oraș”, a susținut nervos Robu când a fost întrebat dacă respectarea legii nu este obligatorie pentru societățile primăriei.

Întrebat cum vor amenda polițiștii locali în civil pe cei care aruncă pe jos gunoaie când legea prevede că trebuie să acționeze doar în uniformă, primarul a răspuns iritat ”în timpul liber. Avem noi grijă să facem să fie legal. Ei vor fi doar cei care observă, vor da amenzi cei în uniformă. Cred că trebuie să ne asumăm ca să facem ordine. Unii sunt deranjați când lucrurile se găsesc soluții. Nu le place când se rezolvă că nu mai au teme de atac”.

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.