Robu, un nou atac la adresa liderilor USR Timiș: ”isterie” și ”minte...

Robu, un nou atac la adresa liderilor USR Timiș: ”isterie” și ”minte umbrită de ambiții personale fără acoperire și de frustrări”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a continuat, astăzi, cu atacurile la adresa liderilor USR după ce senatorul Nicu Fălcoi i-a răspuns la reproșurile virulente, susținând că primarul Timișoarei este ”cancerul PNL Timiș” și ”a vândut județul PSD-ului” pentru ca să-și asigure poziția.

Robu a explicat ”isteria liderilor USR Timișoara/ Timiș” prin faptul că ”PNL e de departe favoritul dv, că USR s-a plafonat de mult, la un scor ce-i scoate din minți pe veleitarii din fruntea sa, că PSD e mai jos ca oricând, iar alții… și mai jos.


Ei bine, în disperarea lor, veleitarii pe care nu-i ia nimeni în seamă sau îi ia negativ, mă atacă săptămână de săptămână pe mine, ca lider PNL cu scor dublu față de scorul PNL acum, ca și în 2016 și ca întotdeauna -acum, după aceleași sondaje pomenite mai sus!-, doar-doar le voi pomeni numele să-i fac să pară importanți și socotind că astfel vor îndepărta de mine și de PNL o parte dintre simpatizanți și-i vor atrage spre ei”. Liderul PNL Timiș i-a acuzat din nou pe liderii USR Timiș că nu atacă PSD și că nu înțeleg că dușmanul comun este partidul lui Dragnea.

Mintea liderilor locali USR, însă, e umbrită de ambiții personale fără acoperire și de frustrări, frustrări, după o psihanaliză ultrasumară, cumulate în timp, probabil, începând de când erau la grădiniță și accentuate la pubertate, în adolescență, în studenție și și mai și, la pășirea plenară în viață. Bieții de ei!”, a concluzionat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.