Robu, un nou atac la USR Timiș: “Lumea s-a săturat de acești...

Robu, un nou atac la USR Timiș: “Lumea s-a săturat de acești veleitari, debitează niște prostii de te crucești”

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a continuat seria atacurilor la adresa USR Timiș. Liderul PNL Timiș a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, cum comentează faptul că într-un sondaj al USR a reieșit că partidul ar avea peste PNL în Timișoara cu circa 10% la alegerile europarlamentare.

“Eu zic că e bine dacă se amăgesc cu asemenea cifre. Foarte bine, să creadă în ele, că momentul adevărului e foarte aproape și îl vom vedea atunci. Credeți că noi nu avem sondaje? Mă vedeți pe mine crispat? Nu cred că mă vedeți. Lumea s-a săturat de acești veleitari, pentru că sunt niște veleitari, atât tot, care debitează niște prostii de te crucești. Păi asta e alternativa României? Eu cred că alternativa României trebuie să fie una sănătoasă, cu confirmări, nu cu lozinci. Ce au în spate? Hai să vedem concret. Noi avem în spate realizări concrete, toți. Și oamenii noi trebuie să aibă realizări în  spate. Noi nu avem oameni noi? Avem sute de studenți, avem tineri de nici nu le mai știu numărul, că în fiecare săptămână primim un număr mare de tineri în PNL. Aceștia nu sunt noi? Dar faptul că ceva e nou înseamnă că e și bun, automat?”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai recunoscut că în toate partidele, inclusiv în PNL, au apărut oameni care nu ar fi urmărit interesul public și care nu ar fi onești.

“E nevoie de împrospătare continuă, dar ce vrem? Adică să vii să spui că omenirii îi va fi bine atunci când nu va mai exista proprietate privată? Votați acolo, stimați români.


Dacă nu vă place să aveți proprietăți, nu e nicio problemă, alternativa USR vă stă la dispoziție. Am mai trecut printr-o perioadă fără proprietăți și am văzut cât a fost de bine, cum au mers lucrurile în țară. Se pare că asta înțeleg acești veleitari. Tristețea este că după multe decepții fundamentate, pentru că, din păcate, în toate partidele, și PNL-ul nu a făcut excepție și asta e, mi-e greu să spun, dar trebuie să o spun, în toate partidele au apărut oameni care s-a dovedit că de fapt nu au urmărit interesul public, nu au fost onești, nu au dat satisfacție cetățenilor. Și atunci a apărut o reacție de respingere în bloc, reacție greșită, după părerea mea, și opțiunea în orb pentru altceva. Vrem altceva. E normal să votezi o entitate care din perspectiva ta e o abstracție, nu cunoști niciun om de acolo, nu știi ce au făcut acești oameni, nu știi nici măcar ce vor să facă, pentru că nu e limpede nimic acolo, numai idei ciudate auzi? Și atunci e normal să-ți dai votul așa, pur și simplu în orb. Eu cred că românii nu o să facă o asemenea greșeală”, consideră Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiș a mai precizat că pe fondul “acestor dezamăgiri”, oameni de bună “factură” încearcă altceva.

“Cum să te duci cu cineva, urci într-un vehicul cu cineva la volan despre care nu știi nimic, nici măcar dacă are permisul de conducere, nu-l cunoști, e un total necunoscut, pentru că sunt necunoscuți toți. Dacă mergeți pe stradă și cereți să vi se spună trei nume, să se afișeze pe toate zidurile și pe toate gardurile, că nu-i ține minte nimeni. Nu datorită numelui, ci datorită faptului că acele nume nu spun nimic. Asta e problema. Îi stimez pe cetățenii care s-au orientat încolo ca simpli votanți, nu au funcții și și-au pus o speranță. Dar le spun cu toată prețuirea, că pe mulți îi cunosc și am discutat cu ei și știu de unde e poziția pe care o au, să nu se pripească. Să gândească că pietrele solide rămân”, a conchis Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. iar s-a trezit babalacul asta senil vorbind. da, robule, cand intri intr-o masina necunoscuta, se numeste taxi. nu cred ca stii ce-i aia, ca iti conduce ingrijitorul ala mercedesul zilnic. asta a propos de debitarea prostiilor.
    cat despre ceea ce spune numele, cand aud „nicolae robu” imi vine sa vomit.
    eu nu inteleg cum indrazneste magarul asta sa se laude cu orice avand in vedere ca e al saptelea an de mandat si a reusit sa distruga un oras intreg. mi-ar fi rusine sa ma trezesc dimineata din pat in locul astuia, dar e un caz clinic, si talhar pe deasupra, n-ai ce-i face. trebuie dus cu forta la azil sau la puscarie, dar sistemul e atat de corupt incat ii acopera toate derapajele, din interes.
    te vedem, robule, stim noi de ce esti in stare, doar cei cu iq cat pantoful pun botul la ce zici, dar din pacate astia voteaza.

  2. Tibi@, ce sti tu mai pacaliciule? Ce vezi tu mai maciuca? Cine te crezi mai taximetristule? Du-te ma la doctor ca ești idiot. Măgar sa-i spui lui tac-tu mai cretinel.

  3. Da plin de realizări Robu asta. Doar ca nu sunt bune, cum zice el.. Tot ce face e de 2 lei, dar se lauda de parca e semi eu. Apoi cand toți cand ca nu e bine o dați ca nu e vina lui dar măcar face ceva. Sa vina altul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.