Război cu bâte și săbii între două clanuri țigănești în mijlocul străzii....

Război cu bâte și săbii între două clanuri țigănești în mijlocul străzii. De la ce a izbucnit conflictul

0
DISTRIBUIȚI

Două clanuri țigănești s-au răfuit, aseară, în mijlocul străzii cu bâte și săbii, în incident fiind prins și un polițist aflat în timpul liber. Scandalul s-a petrecut pe strada Tarafului din Arad și au fost implicați cei din clanurile Sau și Covaci, scriu jurnaliștii de la Special Arad.  Totul ar fi pornit după ce un băiat de 20 de ani din clanul Sau s-a sărutat, la colțul blocului, cu o fată de 12 ani din clanul Covaci.


Cei doi „iubăreți” au fost surprinși de familia fetei, care l-au luat la pumni pe băiat. Ulterior, cei din familia fetei s-au dus acasă la băiat, să-i ceară socoteală tatălui acestuia. Un polițist aflat în timpul liber a intervenit între cele două tabere și pentru moment a reușit să aplaneze conflictul.

Cei din clanul Covaci s-au dus doar până după colț, pentru a-și lua bâtele și sabia din mașină. S-au întors puși pe bătaie. Din nefericire, inclusiv polițistul bine intențioant și care spera să aplaneze conflictul a încasat niște pumni și picioare de la cei implicați. S-au spart și geamurile casei scărilor de la blocul 6. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar scandalagii au reușit să fugă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, fiind aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/91, de asemenea fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor izbucnirii conflictului și pentru luarea tuturor măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.