Repetiţie pentru Cupă: SCM Politehnica s-a impus uşor la Suceava. Alb-violeţii au...

Repetiţie pentru Cupă: SCM Politehnica s-a impus uşor la Suceava. Alb-violeţii au noi griji medicale înainte de semifinala cu Focşani

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu a avut probleme pe tabelă în deplasarea din runda 21 a Ligii Zimbrilor. Timişorenii au câştigat cu 33-25 pe terenul antepenultimei clasate CSU din Suceava într-un joc dorit de verificare înaintea importantului weekend pentru clubul alb-violet. Din păcate bănăţenii par să-l fi pierdut pentru turneul Final Four al Cupei României pe sârbul Milos Orbovic, accidentat în repriza secundă.

SCM Poli a condus permanent ostilităţile în micuţa sală din Bucovina, deşi la start s-au înregistrat şi câteva eliminări în contul timişorean. Elevii lui Pero Milosevic fiind în prima parte, adjudecată cu 20-11, deranjaţi mai mult de către sirenele din public decât de adversarii direcţi din teren. Diferenţa s-a menţinut de-a lungul părţii secunde, una aparent liniştită pentru oaspeţi. Poli a avut şi un avans de 11 goluri cu cinci minute înainte de final.


În ultimele minute a debutat la alb-violeţi tânărul Robert Rusu.

Alin Şania a fost menajat, sperându-se ca el să fie apt pentru duelurile din turneul final al Cupei României. Din păcate la mijlocul reprizei secunde s-a accidentat grav Milos Orbovic, care nu a mai putut călca pe piciorul drept şi a fost scos pe braţe din teren cu dureri evidente.

SCM Politehnica (marcatori): Cîmpan 4 goluri, Dragas 6, Fenici 2, Marjanovic 9, V. Milosevic 4, Neamţu 1, Orbovic 4, Păiuş 1, Pribanic 4.

Prin acest succes SCM Poli şi-a întărit poziţia a 7-a chiar în dauna adversarei din semifinalele competiţiei K.O.

Montaţi pentru Cupă

SCM Poli e aproape, încă o dată, de un nou trofeu în weekend. Anul trecut bănăţenii au fost învinşi în ultimul act de Dobrogea Sud, la Constanţa. În această ediţie timişorenii întâlnesc organizatorii Final Four-ului în prima zi, în semifinale. ”Normal în acest caz, victoria din Cupa României e mai importantă în această săptămână, dar și acest meci de la Suceava înseamnă mult, pentru moralul echipei, pentru încredere, pentru tot”, spunea Pero Milosevic înainte de plecarea de la Timişoara.

Turneul Final Four de la Focşani va fi deschis sâmbătă, de la ora 15.00 chiar cu duelul dintre gazdele de la CSM şi Poli. În celălalt joc pentru marea finală vor lupta Steaua şi Dinamo (17.30). Duminică vor avea loc cele două finale, în aceleaşi intervale orare (17.30 fiind ora finalei pentru aur!). Politehnica are în palmares un titlu naţional, cucerit în 1991 şi o Cupă luată în 1986. De asemenea în 1956 a fost cucerit campionatul la handbal în 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.