SCM Politehnica şi-a continuat „rutina” câştigătoare în campionat. Alb-violeţii au trecut uşor...

SCM Politehnica şi-a continuat „rutina” câştigătoare în campionat. Alb-violeţii au trecut uşor de CSM Bacău

0
DISTRIBUIȚI

SCM Poli Timişoara a încheiat cu succes poate cea mai aglomerată perioadă a sezonului. După triumful din Cupă, bănăţenii au legat victoriile în Liga Zimbrilor, acolo unde a venit rândul Bacăului să plece învinsă din Sala „Constantin Jude”. „Sprintul” alb-violeţilor s-a încheiat cu scorul de 30-24 într-un final în care au marcat şi mezinii lotului.

Formaţia pregătită de Pero Milosevic are moralul la cote înalte şi adversarii accesibili din campionat întâlniţi în ultima perioadă nu au avut prea multe şanse la Timişoara.


După Făgăraş a avenit rândul moldovenilor de la Bacău să plece învinşi din „Olimpia”. Asta după ce în rund precedentă timişorenii câştigaseră uşor şi la Cluj.

SCM Poli a condus totuşi cu un scor „mic” la pauză: 12-10. Meciul nu a avut o desfăşurare foarte spectaculoasă în prima parte. Chiar şi aşa, Sadoveac a perforat de patru ori poarta adversă. La reluare bănăţenii au fost mai decişi să rezolve calculele hârtiei şi s-au distanţat până la opt goluri în urma reuşitei lui Păiuş din minutul 48. Până la final şi tinerii de pe banca Politehnicii au avut oportunitatea să-şi treacă, din nou, numele pe lista marcatorilor în elită. Trif şi Bote având semnătura pe ultimele două reuşite.

SCM Politehnica (marcatori): Păiuş 3 goluri, V. Milosevic 2, Dragas 3, R. Trif 1, Neamţu 1, Şania 1, Pribanic 2, Sadoveac 7, Marjanovic 4, Bote 1, Irimescu 2, Cîmpan 2, Fenici 1.

În urma acestui succes Poli a depăşit Călăraşiul în clasament şi ocupă cel puţin temporar poziţia a 5-a cu două etape rămase de jucat din sezonul regulat. Următoarea partidă a alb-violeţilor va fi o reeditare a semifinalei de Cupă, elevii lui Pero Milosevic revenind la „locul faptei” pentru un joc cu Focşani programat la mijlocul săptămânii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.