SCM Timişoara o învinge şi pe SCM U Craiova în Grupa Roşie....

SCM Timişoara o învinge şi pe SCM U Craiova în Grupa Roşie. Bănăţenii au trăit periculos pe final, dar au obţinut primul succes stagional cu oltenii

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a spart o nouă barieră în faza a II-a a campionatului. Baschetbaliştii alb-violeţi au reuşit şi întâia victorie a sezonului împotriva Craiovei, scor 74-71. „Leii bănăţeni” au condus ostilităţile până spre final, dar au avut mari emoţii pe final după ce oltenii s-au apropiat şi la un singur punct pe tabelă.

Primul sfert a fost cedat cu 19-24 de către „Leii din Banat”, gazdele de azi. Dar următorul a fost câştigat de SCM Timişoara cu aceeaşi diferenţă iar la pauză s-a înregistrat egalitate (35-35). A treia pătrime a fost în schimb una de senzaţie pentru alb-violeţi, care s-au distanţat considerabil pe tabelă prin reuşitele lui Randolph în mod special.


Ultima secvenţă a jocului s-a reluat astfel de la 62-47. Deşi au avut +17 pe tabelă bănăţenii au pierdut în ultimele cinci minute puncte impotante şi au avut parte de noi palpitaţii. Cu un minut şi 40 de secunde rămase din joc, Troupe a reuşit să-i apropie oe olteni la trei puncte. Iar Gajovic a profitat de o nouă eroare pentru a face 72-71 şi cronometrul indica acum 40 de secunde rămase din dispută.

SCM U putea da lovitura, dar ex-ul Mijajlovic i-a pasat lui Randolph, care a refăcut diferenţa de trei puncte printr-un slam. Mai rămăseseră patru secunde din meci şi Troupe a încercat triţa pentru oaspeţi, dar a călcat tuşa. Iar la reluarea jocului acelaşi jucător american a faultat, facilitând succesul gazdelor.

În urma acestei victorii SCM-ul timişorean acumulează nouă victorii, dintre care patru obţinute în cele cinci dispute de până acum din Grupa Roşie, „elita” Ligii. SCM U Craiova a rămas cu 11 succese. În prima parte a sezonului oltenii câştigaseră ambele dispute cu bănăţenii.

Cel mai bun marcator al gazdelor şi al jocului a fost Brandon Randolph, cu 28 de puncte. Ceilalţi realizatori alb-violeţi au fost: Diculescu (3), Vukosavljevic (3), Stojadinovic (5), Brown (10), Popa Calotă (10), Baciu (2), Pesakovic (7), Komatina (6). Porter Troupe, cu 26 de puncte, a fost coşgheterul vizitatorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.