Sibiul şi-a luat revanşa în faţa SCM-ului în returul din Grupa Roşie....

Sibiul şi-a luat revanşa în faţa SCM-ului în returul din Grupa Roşie. „Leii din Banat” au cedat după ce au condus în prima jumătate a întâlnirii

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara nu a reuşit o nouă surpriză pe terenul uneia dintre forţele Ligii Naţionale. Bănăţenii au fost învinşi de puternica CSU Sibiu, scor 71-97, după ce elevii lui Cristian Bota au avut un avantaj fragil după prima repriză.

SCM-ul nu a început deloc rău returul cu sibienii şi a condus la început cu 24-15.


Gazdele au recuperat şase puncte înainte de încheierea primul sfert. Apoi şi l-au adjudecat la limită pe cel secund, dar la pauză avantajul era tot de partea bănăţenilor. Chiar dacă a fost vorba de unul minim (43-42).

La reluare lucrurile au decurs în favoarea gazdelor. Secvenţa adjudecată clar cu 27-13 de către CSU a apropiat-o pe aceasta de victorie. Iar în ultimul sfert diferenţa de pe tabelă doar a crescut în favoarea ardelenilor, care au înregistrat şi un +26.

Pentru „Leii din Banat” cel mai bun marcator a fost Brown, cu 15 puncte. Ceilalţi realizatori ai timişorenilor au fost: Pesakovic (11 puncte), Randolph (10), Calotă (10), Vukosavljevic (9), Baciu (8), Stojadinovic (8), Diculescu (5). Coşgheterul jocului şi al gazdelor a fost Hardy, autor a 17 puncte. În tur SCMT câştigase cu 86-79.

Următorul joc în „Grupa Roşie” pentru bănăţeni va fi sâmbătă, 16 martie (ora 17.45), cu CSM Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.