Seară plină de heavy metal. Trupa timișoreană Sanctuar revine în fața fanilor...

Seară plină de heavy metal. Trupa timișoreană Sanctuar revine în fața fanilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația Sanctuar susține un concert la Timișoara

Formația timișoreană de heavy metal Sanctuar revine în fața melomanilor cu un concert care va avea loc sâmbătă 9 martie de la ora 20, la Capcana.

Formaţia timișoreană Sanctuar a lansat anul trecut albumul „Simfonia îngerilor“, un disc mult așteptat de fanii formației.

Trupa Sanctuar a debutat pe scena rock-ului autohton ]n cadrul festivalului Rock la Mureș (Periam – Port) și a participat la mai multe festivaluri de motociclişti, susținând concerte în diferite cluburi locale, dar și în cadrul unor evenimente publice. După câțiva ani de muncă, Sanctuar a lansat în aprilie 2007 albumul de debut „Fiinţe Alese”.


După o perioadă în care trupa ajunge să împartă scene importante cu trupe autohtone (Cargo, Iris, Trooper, Compact, etc), dar și internaționale – Bonfire, (Germania) și Kiss Forever Band (Ungaria), în octombrie 2011, Sanctuar lansează cel de-al doilea album intitulat „30 de Vieţi”. Odată cu lansarea albumului, trupa porneşte într-un turneu care cuprinde 30 de oraşe din ţară.

În anul 2013, formația a fost desemnată finalistă la cel mai important concurs rock Wacken Open Air România, reprezentând cu fruntea sus, în acest eveniment, zona de vest a țării. În decursul anului 2016, trupa timişoreană a participat şi la realizarea compilaţiei One Take – Made in TM – disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din oraşul nostru. În luna decembrie a anului trecut, Sanctuar a cântat în cadrul evenimentului „Rock for Revolution“ în Piața Victoriei, alături de Pro Musica, Implant pentru Refuz și Melting Dice, iar la începutul acestui an formația a lansat videoclipul piesei Charon. În deschiderea concertului Sanctuar vor cânta arădenii de la InRise, iar biletele de intrare la acest eveniment costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.