#şîeu ASU Politehnica a protestat în campania „România vrea autostrăzi”. „Băieţii în...

#şîeu ASU Politehnica a protestat în campania „România vrea autostrăzi”. „Băieţii în ghete” s-au oprit în lungul drum către Piteşti

0
DISTRIBUIȚI

Situaţia infrastructurii rutiere afectează din plin şi echipele sportive. Printre cluburile din oraş care s-au alăturat campaniei „România vrea autostrăzi” se numără şi ASU Politehnica. „Băieţii în ghete” au pornit chiar azi într-una dintre „aventurile” de pe drumurile patriei căci mâine la ora 11 vor juca la Piteşti cu FC Argeş.

„Martie, 15. Ora 15. România se opreşte. Politehnica Timișoara se opreşte. Întotdeauna am încurajat drumul drept. Drumurile moderne, la propriu, sunt aproape inexistente în plin secol al vitezei, în acest colț de Rai.

Ridicăm cu fermitate mâinile şi ne alăturăm protestului inițiat de către omul de afaceri Ștefan Mandachi.


Suntem nevoiți să facem mii de kilometri cu autocarul într-un sezon, iar acest aspect ne îngreunează foarte mult activitatea. O infrastructură decentă ne-ar ajuta atât pe noi ca și club de fotbal, cât și pe suporterii noștri care ne însoțesc în fiecare deplasare”, se arată în postarea de pe pagina clubului.

Cunoscută şi ca #şîeu în mediul online, campania pentru construcţia de autostrăzi a fost susţinută de mai multe cluburi din oraş. Precum SCM Timişoara, ACS Poli, dar şi CSC Ghiroda, echipa din comuna periurbană a început un joc chiar de la ora 15.00. Elevii lui Paul Codrea nu s-au oprit din joc „din respect pentru adversari”, dar au încurajat fanii, prin intermediul paginii de Facebook să suţină campania.

Mesajul celor de la ACS Poli a fost transmis de Cătălin Bădăuţă, aflat alături de colegii săi în stradă.

Campania iniţiată de omul de afaceri din Suceava a avut răsunet în toată ţara. Mii de persoane protestând 15 minute la ora 15, fie în centrul oraşelor, fie pe drumurile pe care se aflau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.