Succes de palmares la fotbal feminin. Fortuna Becicherecu Mic a stricat recordul...

Succes de palmares la fotbal feminin. Fortuna Becicherecu Mic a stricat recordul campioanei Olimpia Cluj în Liga I

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fotbalfeminin.net

Surpriză uriaşă în weekend în Liga I la fotbal feminin. Nu doar handbaliştii de la Poli au avut o duminică frumoasă, ci şi fetele de la Fortuna Becicherecu Mic, care au reluat campionatul cu victorie istorică pe terenul multiplei campioane a României, Olimpia Cluj, scor 1-0.

Campioana a fost surprinsă in prima rundă din retur de gruparea timişeană şi a pierdut in premieră in ţară din noiembrie 2014 incoace! Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandra Luca, in minutul 53 al intâlnirii.


Pe final aceeaşi jucătoare a ratat şi un penalty.

Prin această victorie echipa antrenată de Florin Pădurean şi Andra Vela a urcat pe locul 3 al Ligii I. Fortuna e un proiect mai nou iar echipa din Becicherecu Mic a rămas singura din zonă in elită după retragerea CFR-ului timişorean din motive financiare. In tur clujencele s-au impus in Timiş cu 5-0!

Succesul e cu atât mai notabil cu cât ardelencele reprezintă de departe cea mai valoroasă echipă din campionatul intern şi singura formaţie din ţară care a participat in Champions League la feminin. Olimpia e liderul Ligii I, cu 24 de puncte, şi are şi cele mai multe jucătoare selecţionate. Urmăritoarele U Alexandria şi Fortuna au doar câte 17 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.