Sute de amenzi aplicate de polițiștii locali care patrulează în civil celor...

Sute de amenzi aplicate de polițiștii locali care patrulează în civil celor care aruncă resturi pe jos, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Patrulele polițiștilor locali în civil se dovedesc a fi foarte eficiente. Cel puțin asta susțin reprezentanții Poliției Locale Timișoara, care anunță că, din data de 7 martie până în prezent, au fost aplicate peste 200 de amenzi celor care au fost surprinși aruncând resturi pe jos.

Vă reamintim că în data de 7 martie a fost inițiată o campanie pentru prinderea celor care aruncă resturi alimentare și nealimentare pe jos, precum ambalaje, chiștoace de țigări sau coji de semințe.


Campania a fost denumită „Timișoara curată”, iar în cadrul ei sunt implicați inclusiv polițiști locali în civil care acționează în special în zona centrală pentru prinderea celor care aruncă pe jos gunoaie.

„Astfel, de la începutul acestei campanii, au fost aplicate un număr de 206 sancțiuni contravenționale pe această linie, patrulele în civil dovedindu-se foarte eficiente. Sancțiunile pentru astfel de fapte prevăzute de HCL 371/2007 sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției le reamintesc timișorenilor că se sancționează aruncarea sau abandonarea de hârtii, ambalaje, resturi alimentare sau nealimentare, scuipatul de semințe, precum și orice alte deșeuri. Polițiști locali în civil vor continua să patruleze și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.