Tăierea cablurilor din Timișoara, în presa internațională

Tăierea cablurilor din Timișoara, în presa internațională

0
DISTRIBUIȚI

Gestul primarului Nicolae Robu, care a tăiat cu mâna sa cabluri de pe stâlpi pentru ai determina pe operatori să le mute în subteran, așa cum prevede regulamentul local, a ajuns subiect și în presa internațională.

Euronews a relatat astăzi povestea „primarului sătul de ignorarea obligației de a muta cablurile în subteran”, folosind inclusiv imagini PRESSALERT.ro. Cunoscuta instituție media amintește de Inspectoratul Școlar și alte instituții lăsate fără comunicații, menționând și că edilul-șef ar putea avea probleme cu Protecția Consumatorului în urma isprăvii sale.

Vă reamintim că primarul a început o campanie de tăiere a cablurilor de pe stâlpi, care ar fi trebuit să fie duse în subteran în urma unei HCL datând din 2009.


Astăzi, operatorii de telefonie, Internet sau televiziune care au fost afectați de tăierea cablurilor de către Primăria Timișoara au transmis un comunicat de presă în care se plâng că municipalitatea nu are un plan de dezvoltare a rețelei subterane. Nicolae Robu a ripostat amenințând firmele care nu au refăcut spațiul public după ce au spart străzi, trotuare sau spații verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.