Timişoara Saracens revine cu doar patru puncte din deplasarea de la Buzău....

Timişoara Saracens revine cu doar patru puncte din deplasarea de la Buzău. Campionii nu au reuşit să marcheze în repriza secundă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Timişoara Saracens a avut parte de un joc mai dificil decât era de aşteptat înaintea examenelor importante de la finele lui martie. Formaţia de pe Bega s-a impus doar la limită pe terenul nou promovatei SCM Gloria Buzău, scor 19-18, după ce a condus cu 19-3 la pauză.


Fără reuşită în partea a doua, campionii ocupă totuşi momentan prima poziţie în SuperLigă.

Timişorenii au marcat primul eseu al întâlnirii prin Umaga – transformat de Samoa – şi au condus la început cu 7-3. La pauză tabela indica o oarecare normalitate după încă două eseuri ale campionilor, marcate de George Tătăruș și Mesake Doge.

A doua parte s-a reluat de la 19-3 în favoarea „sarazinilor”, dar ceva nu a funcţionat în jocul bănăţenilor. Buzoienii au marcat primul lor eseu imediat după reluare, acesta a fost transformat şi diferenţa a scăzut la nouă puncte. Mai mult, gazdele şi-au însuşit punctul bonus defensiv şi s-au apropiat la un singur punct pe tabelă printr-un eseu netransformat şi o lovitură de pedeapsă.

Pentru Timişoara Saracens urmează sâmbăta viitoare finala Cupei României, cu CSM Bucureşti.

Timişoara Saracens: Taupaki, Radoi, Doge, Popârlan, Iftimiciuc, Morrison, V. Rus, Tatarus, Conache, Rose, Fercu, Umaga, Manumua, Moala, Samoa. Au mai intrat: Sabau, Halalilo, Pungea, Boshoff, Stewart, Rupanu, Shennan. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.