Timișoreanca Maryliss a lansat un nou videoclip, la piesa „În urma ta”...

Timișoreanca Maryliss a lansat un nou videoclip, la piesa „În urma ta” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Maryliss a lansat cel de-al doilea single din carieră, melodia „În urma ta“ având parte de un videoclip realizat de Timișoara Film Society. Pentru această piesă Alin Luculescu s-a ocupat de mixaj și master, Benny Mark de make – up, Mihaela Motișan de styling și Nek Andreea de Hairstyle.

Textul piesei a fost insiprat din poezia „A căzut o frunză in calea ta” a poetei si actriței Ioana Crăciunescu. Mesajul piesei este o formă de autocunoaștere și se adresează sufletelor rănite din dragoste – singura sursă adevărată de fericire și împlinire. După o întâmplare de genul celei descrise în aceste versuri nu rămâne decât ceea ce merită să rămână: taina păcii sufletești.

„Pentru mine muzica este terapie, și totodată o stare de spirit, linia melodică a cântecului nefiind altceva decât vibrația tuturor trăirilor în cutia de rezonanță a sufletului. Producția piesei poartă semnătura ARTonic Productions din Timișoara și propune un sound fresh și contemporam, îmbinând instrumente digitale cu analogice.


Sunt foarte mulțumită de rezultatul final și pe această cale aș vrea să mulțumesc tuturor persoanelor implicate. Cu un limbaj de natură sonoră, gestual, simbolic, cred că videoclipul care însoțește single-ul este unul adecvat și reușește să surprină și să transmită ecoul mesajului în sufletul ascultătorilor; în mare parte, este meritul celor de la Timișoara Film Society, cărora, de asemenea, le mulțumesc pentru colaborare. Succesul, pe care cântecele realizate de mine până în prezent îl au, emoțiile și bucuria cu care sunt primite de ascultători, mi-au sporit încrederea în forțele proprii și, pe viitor, voi aborda teme dintre cele mai variate, cu intenția sinceră de a aduce armonie între oameni prin muzica mea”, spune artista Maria-Eliza Dumitrescu, care s-a născut pe 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin și s-a stabilit la Timișoara.

Maryliss a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, absolvind Școală Populară de Artă din orașul natal, secția canto clasic și muzică ușoară, pasiunea să începând în timpul școlii generale, liceului și facultății. A participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanță de a întoarce cele 4 scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley. Artista a debutat acum trei ani cu piesa „Nu renunța”.

Foto: Facebook Maryliss

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.