Timișorenii de la Melting Dice au lansat videoclipul piesei „O să fie...

Timișorenii de la Melting Dice au lansat videoclipul piesei „O să fie bine” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii de la Melting Dice au lansat un nou videoclip, la piesa „O să fie bine“. Clipul a fost realizat de cei de la Electronic Resistance iar masteringul și mixul a fost realizat de Alex Marton (Firstline Production).

Trupa de rock alternativ Melting Dice s-a înființat în Timișoara, în toamna anului 2014 și are în componență patru membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce). Anul 2015 a marcat primele festivaluri și concerte proprii ale trupei, iar în primăvara anului 2016 s-a lansat primul videoclip al trupei, la piesa „Inert”.


Începutul anului 2017 a adus un nou single și videoclip – „Nu călcați pe soare”. Anul 2017 este cel în care trupa lansează și primul lor album: „Cord Cablu Creier”.

Anul trecut băieții au lansat cel de-al treilea videoclip din carieră, la piesa „Scrisoare“. Clipul cu Olga Diana Török în rolul principal, a fost produs de echipa Naiagram: Sergiu Mărgăian, Tiberius Mărgăian, Cristian Onciu și Ionică Balu.

În luna noiembrie a anului 2016, Melting Dice a organizat la Ambasada, o repetiţie cu public şi o sesiune de înregistrări, sub genericul „How it’s made”. Formaţia a fost prezentă cu piesa „Transcendent” şi pe compilaţia Made in TM. La începutul acestui an, formația Melting Dice a susținut un concert alături de cei de la The Case la Reflektor Venue.

Luna trecută, trupa a susținut un recital în București în cadrul evenimentului Positive Festival (Winter Edition), unde au mai cântat OCS, byron, Les Elephants Bizarres, Șuie Paprude, Robin and the Backstabbers, Cred că sunt Extraterestru, Grmimus, Jurjak, E.M.I.L., Gojira & Planet H și The Amsterdams.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.