Transport cu gabarit depășit pe șoselele din vestul țării. Cum va fi...

Transport cu gabarit depășit pe șoselele din vestul țării. Cum va fi afectată circulația

0
DISTRIBUIȚI

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a a anunțat că în această săptămână va avea loc un transport agabaritic, pe ruta București – Nădlac II P.T.F.

Acesta se desfășoară în perioada 04.03.2019 – 08.03.2019, pe traseul: București (DJ401, Șos. Berceni NR. 104) – DNCB – A1 – Pitești – DN7 – DN1 – Sibiu – A1 – Șoimuș – DN76 – DN7 – Săcămaș – DN68A – Margina – A1 – Nădlac II P.T.F.


Vehiculul transportă un utilaj energetic.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Legislația privind circulația pe drumurile publice prevee că viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și paginile de Facebook și de Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.