Trei oameni la spital după ce un șofer nu a respectat indicatorul...

Trei oameni la spital după ce un șofer nu a respectat indicatorul „Oprire”

0
DISTRIBUIȚI

Trei autovehicule au fost implicate într-o coliziune petrecută după ce unul dintre șoferi nu a respectat indicatorul „Oprire” la intrarea într-o intersecție

„Un bărbat de 31 de ani a condus un autoturism pe strada Fagului din cartierul Gai, iar la intersecția cu strada Tribunul Corcheș, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire. A pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Cluj. Autoturismul a fost proiectat într-o altăautoutilitară, care circula dinspre strada Poetului înspre Nădlac. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a șoferului din autoturism, a unui bărbat de 37 de ani, dar și a unui bărbat de 44 de ani – ambii pasageri în autoturismul proiectat”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, pentru aradon.ro.

La accident au intervenit trei echipaje ale Ambulanței dar și un echipaj de consult la domiciliu cu medic, aflat în zonă.


„Au fost trimise două echipaje cu asistent și echipajul de consult la domiciliu cu medic, iar ulterior a fost trimis și echipajul de urgență cu medic. Au rezultat patru victime. Una din victime a refuzat transportul la spital. Toate victimele au fost conștiente și cooperante. Cele trei victime prezentau traumatisme craniene minore. Unul dintre bărbați a suferit o contuzie la umăr, al doilea o contuzie toracică și al treilea o contuzie de membru inferior. Cei trei bărbați au fost transportați la UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații suplimentare”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook / RadarArad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.