SCM Timişoara a pierdut şi în a doua deplasare a săptămânii. „Leii”...

SCM Timişoara a pierdut şi în a doua deplasare a săptămânii. „Leii” au fost depăşiţi la Cluj

0
DISTRIBUIȚI

„Leii din Banat” au încheiat o săptămână cu două înfrângeri pe terenurile străine. Gazda de ieri, U-BT Cluj s-a impus cu 95-86 în faţa lui SCM Timişoara într-un joc care a contat pentru Grupa Roşie a Ligii Naţionale.


Ardelenii s-au distanţat în urma sfertului 3 iar alb-violeţii au ratat revenirea pe final.

Timişorenii au câştigat la Cluj primul sfert cu 22-21. După ce au condus cu şapte puncte bănăţenii au cedat iniţiativa iar „studenţii” aveau avantaj 47-40 la pauză. Alhajji Mohammed a contribuit la distanţarea gazdelor pe tabelă în a treia pătrime. În ultimul sfert SCMT a pus în total 32 de puncte pe tabelă, nu a fost însă suficient pentru „comeback” deşi s-a apropiat la şase puncte de adversar când mai erau două minute din dispută.

Cei mai buni marcatori al SCM-ului au fost Brandon Randolph şi Sherwood Brown, marcatori a câte 20 de puncte. Ceilalţi realizatori ai „leilor” au fost Stojadinovic (13 puncte), Pesakovic (13), Baciu (11), Diculescu (7) şi Komatina (2). Kyndall Dykes, cu 18 puncte, a fost principalul realizator al gazdelor.

La mijlocul săptămânii alb-violeţii au fost eliminaţi de Dinamo din Cupă. Următorul joc al „leilor”, penultimul în Grupa Roşie, va fi acasă cu BCMU Argeş Piteşti, meci programat luni, 1 aprilie, de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.