Un mort și mai mulți răniți după un atac armat într-un tramvai...

Un mort și mai mulți răniți după un atac armat într-un tramvai UPDATE Trei oameni au murit

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-678832824">

Cel puțin o persoană a decedat, iar alte câteva au fost rănite după ce unul sau mai mulți indivizi au deschis focul într-un tramvai din orașul olandez Utrecht, a anunțat poliția, care a precizat că este luată în calcul o posibilă motivație teroristă în acest caz, potrivit postului Sky News.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață, în jurul ori locale 10.45 (ora României 11.45), în zona Oktoberplein din Utrecht.

Mai multe elicoptere de urgență au fost trimise în zonă, a anunțat poliția, fără însă să precizeze câte persoane au fost transportate la spital.

Circulația tramvaielor a fost oprită în tot orașul în urma acestui incident, au anunțat autoritățile locale, potrivit BBC News.

Poliția a transmis pe Twitter că „este luată în calcul o posibilă motivație teroristă” în acest caz.

Potrivit cotidianului AD (Algemeen Dagblad), o femeie a fost împușcată în piept, iar trei victime au fost resuscitate.

Presa locală relatează că atacul ar fi fost comis de doi indivizi, care au fugit de la locul faptei.

UPDATE Un bărbat a fost reținut în urma atacului armat comis într-un tramvai din orașul olandez Utrecht, în urma căruia au murit trei persoane și nouă au fost rănite, informează autoritățile olandeze, citate de BBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.