Un nou duel al roboților la Timișoara. Ediţia a cincea a RoboTEC...

Un nou duel al roboților la Timișoara. Ediţia a cincea a RoboTEC e gata de start, cu peste 200 de participanți

0
DISTRIBUIȚI

Voluntarii din cadrul Ligii AC – Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Automatică și Calculatoare și companiile din sfera IT&C, vor organiza, pe 23 şi 24 martie, cea de a cincea ediție a concursului internațional RoboTEC.

După o perioadă de câteva săptămâni în care studenți și elevi pasionați de robotică s-au putut înscrie la una dintre cele 7 probe ale concursului, organizatorii au anunţat că vor participa la concurs 212 participanți din şase țări: Croația, Egipt, Italia, Macedonia, România și Serbia.


Scopul proiectului este de a încuraja și atrage cât mai mulți studenți și elevi spre domeniul roboticii, respectiv de a le oferi șansa de a-și aprofunda cunoştinţele de programare și de a le pune în practică.

Vor fi şapte probe principale (Line Follower Clasic, Line Follower Enhanced, Line Follower Turbo, Maze, Mini Sumo, Mega Sumo, Freestyle), şi două suplimentare, cea de labirint (Maze) și de urmărire a liniei (Line Follower Clasic).

Participanții vor beneficia de premii, cazare, masă, transport în comun gratuit; în plus, nu există nici taxă de participare. Spectatorii vor putea urmări concursurile la Shopping City Timișoara (23 martie) și la Facultatea de Automatică și Calculatoare (24 martie).

Mai multe informații și pentru programul detaliat al concursului se pot găsi pe paginile de Facebook și de Instagram, dar și site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.