Vară plină de acorduri rock la Reșița. Festival cu The Rasmus, Doro,...

Vară plină de acorduri rock la Reșița. Festival cu The Rasmus, Doro, U.D.O., Emir Kusturica și alte nume cunoscute VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația The Rasmus va susține un concert extraordinar la Reșița

Reșița va avea parte de un eveniment de neratat pentru fanii de rock din întreaga țară în această vară.

Custom Reşiţa, festivalul organizat de Primăria Municipiului Reşiţa în parteneriat cu GNB Agency, a prins viaţă, timid, anul trecut, însă pentru acest an lista de artişti internaţionali cuprinde nume importante. Într-un loc de poveste, timp de trei zile, în perioada 5 – 7 iulie, pe dealurile Resiţei, în Poiana Golului, vor răsuna hituri celebre ale unor formații care au scris file de istorie.

The Rasmus este o formație rock finlandeză întemeiată la Helsinki în 1994, când membrii ei erau încă liceeni. Înaintea lansării celui de-al patrulea album (Into) în 2001, numele formației era Rasmus, dar a fost schimbat în The Rasmus, pentru a se evita confuzia cu un DJ suedez omonim. Trupa și-a câștigat celebritatea pe plan internațional în 2003, odată cu apariția albumului Dead Letters, respectiv a hitului „In The Shadows”, ajuns atunci pe locul întâi în topurile muzicale din mai multe țări.


The Rasmus se numără printre formațiile de mare succes ale Finlandei, cu milioane de albume vândute în întreaga lume.

Un alt nume anunțat de organizatori pentru ediția din acest an este Doro. Pe numele ei adevărat Dorothee Pesch, artista este o cântăreață și compozitoare germană de muzică hard rock, fostă lideră a formației Warlock. Tot în cadrul acestui festival vor concerta și germanii de la U.D.O., trupă care s-a născut în 1987 la inițiativa lui Udo Dirkschneider. Formația britanică Massive Wagons a debutat acum șapte ani cu discul Fire It Up și a editat anul trecut albumul Full Nelson, care s-a bucurat de un succes internațional. Emir Kusturica s-a născut în 24 noiembrie 1954 și este un regizor, actor și muzician, binecunoscut în întreaga lume.

Biletele pentru acest festival s-au pus în vânzare la prețul de 150 lei aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.