Vilă rămasă fără acoperiș în urma unui incendiu. Ce a îngreunat intervenția...

Vilă rămasă fără acoperiș în urma unui incendiu. Ce a îngreunat intervenția pompierilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1260477334">

Acoperișul unei case cu etaj a fost cuprins de flăcări pe strada Muntele Mic din localitatea Caransebeș, județul Caraș-Severin.

„În jurul orei 12.30, forțele Detașamentului de Pompieri Caransebeș au fost solicitate să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe str. Muntele Mic din municipiul Caransebeș. Intervenția celor trei echipaje a durat aproximativ trei ore și a fost îngreunată de vântul puternic și de faptul că în acea zonă lipseau hidranții pentru alimentarea autospecialelor. Incendiul a cuprins acoperișul în totalitate, care s-a și prăbușit, distrugând etajul casei. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de efectul termic al curentului electric”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Pe parcursul zilei de azi, pompierii militari caransebeșeni au mai intervenit, tot pe raza municipiului Caransebeș, și pentru lichidarea a două incendii de vegetație, unul în apropierea Uzinei de Apă și unul în apropierea gării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.