Zeci de companii din Timiș au întrerupt activitatea timp de 15 minute,...

Zeci de companii din Timiș au întrerupt activitatea timp de 15 minute, astăzi, cu mesajul #șîeu: „O să rupem și căruța pe drumuri”

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de companii din întreg județul Timiș s-au alăturat campaniei „România vrea autostrăzi”, astfel că, astăzi, la ora 15.00 fix, timp de 15 minute, și-au întrerupt activitatea. Printre acestea s-au numărat câteva fast-food-uri din Timișoara, care au stins becurile la ora 15.00 și au refuzat să servească clienții. În tot acest timp, angajații unei astfel de unități, aflate în centrul Timișoarei, s-au relaxat stând la povești.

„Ne-am implicat în campanie pentru că trebuie totuși să se facă ceva, să se întâmple ceva de bine, sperăm, acum să vedem cât de implicați sunt și alții. Noi încercăm să susținem orice demers care presupune sau care ar putea avea ca rezultat o dezvoltare a României, pentru că de mizerii ne-am săturat. O să se schimbe ceva cu condiția să participe cât mai mulți în campanie și să participe cât mai mulți și la vot, indiferent cu cine, dar să voteze”, ne-a declarat Călin Popescu, angajat al unui fast-food din Timișoara.

De asemenea, Dani, reprezentantul unui al lanț de fast-food-uri din Timișoara ne-a declarat că “este normal și firesc să susținem ce susțin și alții. Mergem cu căruța cât de curând și pe aia o rupem pe drumuri.


Trebuie să spunem ce avem de spus, că dacă nu luăm atitudine, nu are sens, nu schimbăm nimic”.

Printre cei care s-au alăturat campaniei “România vrea autostrăzi” s-a numărat și alpinistul timișorean Horia Colibășanu, de meserie stomatolog. Colibășanu a scris pe pagina de Facebook că a decis să se implice pentru că „la fel ca mulți, vreau autostrăzi să merg la munte sau unde am treabă”. De asemenea, numeroase alte societăți din diferite domenii din Timiș și-au întrerupt activitatea, astăzi, în semn de protest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.