Ziua Bulgariei, celebrată la Timișoara. Ce alte evenimente sunt programate în această...

Ziua Bulgariei, celebrată la Timișoara. Ce alte evenimente sunt programate în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

„Ziua Bulgariei” va fi sărbătorită marţi, de la ora 17.00, la bastionul Theresia. Cu acest prilej, va fi prezentată expoziţia „Petar Parchevich – bulgar, episcop, diplomat”, care ilustrează viaţa şi activitatea uneia dintre cele mai apreciate personalităţi ale secolului al XVII-lea din Bulgaria, totodată unul din capii revoluţiei de la Ciproveţ, din 1688. Participarea la eveniment se face pe bază de invitaţie. Tot marţi, de la ora 19.00, la teatrul „Merlin” va putea fi văzut filmul „Despre trup şi suflet”, câştigător al Ursului de Aur de la Berlin, în 2017.

Petar Parchevich

Miercuri, de la ora 17.00, peste 40 de elevi ai Şcolii de Arte din Timişoara, clasa canto-muzică uşoară a prof.


Vanana Ciolac şi cea de dans modern, balet majorete a prof. Adela Scorobete, vor oferi spectacolul „Vibraţii muzicale”, pe ritmuri orientale dar şi româneşti, şi cu diferite stiluri de dans, de la clasic şi modern la majorete, În 7 martie, elevii claselor de pictură şi grafică a prof. Lucia Kolla şi Liliana Georgiades vor prezenta expoziţia „Primăvara… anotimpul renaşterii”, care va avea vernisajul la ora 16.00, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, în timp ce clasa de canto-muzică uşoară şi cercul de copii „Next Star”, coordonate de prof. Georgiana Necşa, prezintă, de la ora 17.00, spectacolul „Din dragoste pentru tine”, dedicat mamei.

Vineri, la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional Bastion, va fi vernisată o foarte intersantă expoziţie de fotografie analogică, intitulată „The Film Club Timisoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.