Ziua Internațională a Francofoniei se sărbătorește prin muzică la Timișoara

Ziua Internațională a Francofoniei se sărbătorește prin muzică la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Prtintre artiștii care vor cânta la Ziua Internațională a Francofoniei se numără și Radu Pieloiu

Cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei, Institutul Francez din Timișoara organizează o seară plină de muzică, pe 20 martie, de la ora 19.00, la Zaza Resto Pub.

„În prima parte a serii Aura Twarowska Mezzosoprano ne face onoarea de a interpreta câteva arii ale unor compozitori francezi.


În continuare, scena aparține muzicii actuale! Unii dintre cei mai buni muzicieni din oraș interpretează melodiile voastre preferate în franceză, și vă rezervă și câteva surprize! Cu : Radu Piel Oh You (tobe), Ana Pieloiu (chitară), Marcelle Poaty-Souami (clape), Theo Groszmuk (chitară bas) si Jennifer Poaty-Souami (voce). Petrecem finalul serii cu DJ Larisa, care va mixa melodii franțuzești!“, au transmis organizatorii evenimentului, care are intrarea liberă.

Tot cu această ocazie, la sediul Institului Francez din Timișoara, în aceeași zi, de la ora 19.30 va avea loc „Soirée Pyjama I Sărbătoarea Francofoniei pentru cei mici“, unde sunt invitați copiii între 4 și 8 ani. Evenimentul va avea parte de povești și cântece în franceză și un atelier de dans asigurat de Clubul de dans sportiv Magnum Team.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.