Melting Dice își invită fanii să participe la filmările unui nou ...

Melting Dice își invită fanii să participe la filmările unui nou videoclip

0
DISTRIBUIȚI

Formația Melting Dice pregătește un nou videoclip, ocazie cu care îi invită pe toți cei care vor să apară în această poveste să participe la filmări, care vor avea loc marți 23 aprilie și miercuri 24 aprilie, de la ora 18 , la Scârț Loc Lejer.

„Meine Damen und Herren, filmăm videoclip la piesă nouă, cum nu a văzut MTv-ul de la Maicăl încoace.


Cei care vor să apară în clip și, astfel, să intre în istoria rock-ului mondial, ba chiar județean, sunt bineveniți să ne contacteze. Filmările au loc în intervalul 18:00 – 22:00, regizor este Ovidiu Mihăiță de la Auăleu. Cadrele sunt scurte și fixe, ținuta nu este obligatorie, dar dacă vreți să apăreți în acea piesă din dulapul vostru în care știți că nu o să mergeți niciodată pe stradă, acum e momentul; ideea este și să ne vedem, să povestim să hang out. come as you are“, au anunțat membrii formației.

În luna martie a acestui an, timișorenii de la Melting Dice au lansat un videoclip, la piesa „O să fie bine“. Clipul a fost realizat de cei de la Electronic Resistance iar masteringul și mixul a fost realizat de Alex Marton (Firstline Production). Trupa de rock alternativ Melting Dice s-a înființat în Timișoara, în toamna anului 2014 și are în componență patru membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.