Accident rutier cu două victime încarcerate pe o șosea din Banat FOTO

Accident rutier cu două victime încarcerate pe o șosea din Banat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-530379167">

 

Mai multe echipaje de Pompieri, Ambulanță și Poliție au fost mobilizate în această după-amiază după ce două mașini s-au ciocnit frontal în apropierea localității cărășene Măureni. Cinci persoane au fost implicate în accident, trei victime fiind transportate la spital.

„În jurul orei 17.10, prin apel 112, a fost anunțat un accident rutier pe raza localității Măureni – DN 58B – în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat și au intervenit de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, trei echipaje SAJ și două echipaje de Poliție. Accidentul s-a soldat cu patru victime, din care două încarcerate. Una din cele două victime încarcerate a fost extrasă și preluată de către un echipaj SAJ, iar cea de-a doua a fost extrasă prin manevre de descarcerare de către echipajul de pompieri militari și predata echipajului SAJ în stare de conștiență”, a transmis ISU Caraș-Severin. Trei dintre cele patru persoane implicate au fost transportate la spital.

Foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.