Amenzi pentru firmele care au efectuat lucrări și au lăsat carosabilul spart,...

Amenzi pentru firmele care au efectuat lucrări și au lăsat carosabilul spart, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primele firme care au efectuat diverse lucrări pe domeniul public al Timișoarei și au „uitat” să repare carosabilul, trotuarele sau zonele verzi afectate au fost amendate.

Primăria Timișoara avertiza aceste societăți, în urmă cu aproximativ o lună, că au termen până la data de 15 aprilie să repare zonele afectate.


În consecință, reprezentanții instituției arată că, începând din 16 aprilie, s-au declanşat procedurile de verificare pe teren a locaţiilor în care ar fi trebuit să lucreze la refacere firmele răspunzătoare de spargerea domeniului public.

„S-a constatat că în multe locaţii au început lucrările pentru aducerea la starea corespunzătoare a domeniului public, dar mai sunt şi firme care nu s-au conformat şi care au fost amendate. Astfel, în ultima perioadă s-au dat șapte amenzi, în valoare totală de 17.500 de lei unui număr de patru firme pentru următoarele locaţii: Parcul Copiilor/Michelangelo, străzile Constantin Stere, Petuniei, Colonel Ion Enescu, J.S.Bach, C. Brediceanu, Olarilor”, a informat Primăria Timișoara.

Reprezentanții municipalității arată că verificările vor continua, iar firmele care nu se conformează vor primi amenzi în mod repetat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.