Apartament distrus de o explozie într-un bloc din vestul țării FOTO

Apartament distrus de o explozie într-un bloc din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-631880106">

O puternică explozie a stârnit panică în această după-amiază pe o stradă din Reșița. În urma deflagrației provocate de o acumulare de gaze, o persoană a fost rănită.

„În jurul orei 16.20 s-a produs o explozie din cauza acumulării de gaz într-un apartament pe Aleea Narcisei din Reșița. Au intervinit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, SAJ și furnizorii de gaz și energie electrică. În urma exploziei, o persoană a fost rănită. Victima, conștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital”, a transmis ISU Caraș-Severin.

„Conform informatiilor primite de la UPU, victima prezinta arsuri de gradul 2 și 3 pe 70% din suprafata corpului”, a mai comunicat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

În urma deflagrației nu au fost afectate alte apartamente. La fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, care, în urma cercetărilor, au concluzionat că nu este afectată structura de rezistență a blocului.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.